Godnatt!

Tänkte bara slänga in ett litet godnatt inlägg, haha! Godnatt!
 

Regn :)

Hej nu är jag äntligen torr!! Hahaha när vi satt och åt kvällsmat så kom min kompis Tove och undrade om vi skulle studsa och så klart precis när vi kom dit så började det spöregna ;) men vi fortsatte att hoppa i regnet och blev jätte super blöta ;) men nu sitter jag och tittar på desperate housewives och ska snart möta Tove på studsmattan....igen fast nu regnar det inte ;)
Kramisar /Malin 

Dåligt väder...

Hej! Som sagt så har jag inte kunnat uppdatera pga blogg-appen som fortfarande inte fungerar... Men nu skriver jag ifrån safari fast det inte går att lägga upp någon bild och att det går segt. 
Idag har jag inte gjort så mycket, bara varit på landet, studsat mm. Äntligen så har det varit bättre väder idag med sol och inte regn. Nästan hela veckan har det regnat så man har inte kunnat vara på stranden. Men idag gick vi dit efter lunch och när vi cyklade hemmifrån var det varmt och sol men när vi kom ner till stranden så började det blåsa och det blev molnigt...typiskt... Så även idag kunde man inte sola...
 
Nu sitter jag och äter choklad framför tv:n! Ha en bra kväll! /Maria 
 
 

säsonger!!

hej tänkte bara skriva ett inlägg till innan jag går och lägger mig :)
Idag har jag bara varit hemma som vanligt men på kvällen så gick vi ut och åt på en grekisk restaurang. Jag åt en panpizz :) sen när jag kom hem så åt jag lite glass...hahah tjockis in the house!!
Och nu planerar jag bara att ligga i sängen och titta på tv och desperate housewives och förhoppningsvis kommer mitt packet med vampire diares från cdon snart så då kan jag ju titta på dom hela nästa vecka!!! hahah och sedan har jag ju sesong 1 av lost också som jag inte sett klart än :P
 
Bye bye /Malin

Hej allihopa!

Idag har det varit bättre väder så idag har jag studsat nästan hela för middagen och sedan har jag spelat kort med grannarna!
På eftermiddagen åkte vi och spelade minigolf, jag vann hahah :P Efter minigolfen åt vi på en restaurang. Jag åt kött med bearnaise och en chokladtårta till efterrätt!
Ha det bra <3 /Maria

Converse naglar

Hej!! nu har jag precis målat naglarna, blev ganska nöjd :)
Kram / Malin <3333
 

New in

Tja alla nu kom jag precis hem från stan, har varit där sedan kl 3!! först gick jag det och shoppade lite med mamma sen kom pappa så då gick vi i lite möbelaffärer och sedan gick vi och åt på någonm restaurang :)
Jag köpte 2 stycke stickade koftor från hollister, ett par shorts från hollister, ett linne från hm och en t-shirt från ginatricot!! och så köpte jag en ny nagelakspenna och ett vitt nagellack också ;)
 
Ja det var nog allt har bara tänkt att slappa framför tv och desperate housewives ikväll :)
KRAM /Malin
 
HAHAHAHAHAHAH bilderna är snea....som vanligt ;)

Vampire diaries

hello alla nu har jag precis bestält hem säsong 1 och 2 av vampire diaries!! ska bli kul att titta på dom, Jag funderar också på att köpa säsong 1 av pretty little liars, dom verkar vara jätte bra!!!
 
Idag hade jag tänkt att gå ut på stan och köpa några nagellack som jag behövde men det får bli imorgon för det e ju så dåligt väder ;)
Lite senare idag ska jag, mamma och pappa åka till ikea och titta på lite saker och förmodligen äta mat där :)
 
Tjaaaoooo /Malin <3

Dagen

Hej allihopa! Idag har vi sålt saker på en stafettloppis. En stafettloppis är när det är flera loppisar ganska nära varandra och så går man runt till alla! Vi sålde en hel del faktiskt! Sedan på eftermiddagen satte vi upp våran nya studsmatta klart och så hoppade vi på den. Ja det var min dag idag. Men nu ska jag äta en sen middag, (kvart i nio) haha :P Sedan ska jag nog kolla på fotboll, igen! 
 
Det kommer bli sämmre uppdatering nu för att pappa ska i och jobba och då har vi inget internett...men om blogg-appen någon gång börjar funka så blir det bättre uppdatering med bilder också :)
 
Ha det braaaa!!! /Maria
 

Middag!!

Hejsan svejsan alla!! Nu har jag precis ätit middag som bestod av, oxfilé, potatis, sallad, tzatsiki och bearnaise.
Om ca en halv timme ska jag kolla på Spanien-Frankrike matchen. Heja Spanien! Hörs senare! /Maria
 
 
 
 

Regnit...

Hej! Nu sitter jag framför datorn på landet. Det regnar ute...så loppisen är inställd...
Snart ska vi äta lunch (rester från midsommar) och till efterrätt ska vi äta upp resten av tårtorna. Senare på eftermiddagen så kommer mammas kompis hit med hennes lilla söta hund! Vi ska ta hand om Tilda (hunden) hela veckan. Ska bli så kul! /Maria
 
 

Midsommar!

Hej alla!
Nu sitter jag i soffan och tittar på Tv, inte så kul men jag väntar på att min kompis Julia ska komma till landet :)
 
Igår var det ju midsommar, så min morgon började med en lång sovmorgon. Sedan tvättade jag håret och gick ut i trädgården och jobbade på brännan!! Lite senare firade vi med midsommarlunch.
 
Jag kan fortfarande inte lägga upp inlägg eftersom bloggappen fortfarande inte funkar. Men Maria la upp det här inlägget åt mig för hon har med sig sin dator till landet!
 
Ha det bra!! /Malin
 
En bild från igår
 

Glad midsommar!

Hej! Glad midsommar!
Igår åkte jag ut till landet efter jag kommit hem från Malins land! Sedan kom mormor på kvällen. Idag (midsommar) så har vi ätit midsommar lunch, jordgubbstårta, badat och varit vid midsommarstången. Vid midsommarstången var det lotteri, dans, fika mm. Jag fick 100 kr av mormor för att köpa lotter. Jag köpte 4 lotter som kostade 20 kr tillsammans. Jag vann 2 nya lotter och 25 kr så jag gick med 5 kronors vinst! :)
När vi varit vid midsommarstången gick vi hem och åt 2 stora jordgubbstårtor!! Och efter det gick jag, Malin (min lillasyster och Carolina (våran granne) ner och badade, det var 19 grader i vattnet! Skönt!
Imorgon ska vi sälja saker på loppis! Men det berättar jag mer om imorgon!
Ha det bra! /Maria
 
 
 Vid midsommarkransen
 
Lotter
 
TÅRTA!
 

Solar på båten!!

Heeej som ni vet så har ju varken jag eller Maria kunnat uppdatera på bloggen efter i som att blogg.se appen inte funkar.

Men nu ligger jag i en båt med min kompis Julia och solar ute på sjön, hur skönt som helst ;)
Och som ni ser så har vi bytt header, blev faktiskt jätte nöjd.
Det var min kompis Julia som hjälpte oss att ta bilden och redigera den :) besök gärna hennes (Julias) och Hannas blogg som heter www.twicie.blogg.se :)

Det var allt skriver mer sen /Malin <3
 

Sorry

Hej! Sorry för att vi inte har bloggat på några dagar, men bloggappen funkar inte... Men när vi får tillgång till en dator ska vi lägga upp bilder och skriva vad vi gjort dem dagarna :)

Det e dags för fredagsmyyys!

Hej! Malin och Maria in the house! Nu är vi på landet, idag har vi studsat, ätit, cyklat, tittat på tv mm. Men nu sitter vi i varsin fåtölj och tittar på fotboll medans vi äter chips och dricker läsk! Ljudet på tv:n hackar så vi lyssnar på radio när fotbolls komentatorerna kommenterar matchen samtidigt som vi tittar på matchen ljudlöst på tv:n. Smarta vi e va?? Haha :P
Vi har inte kunnat uppdatera så mycket idag för blogg        
apparna funkar inte, men vi får se om dem börjar funka snart! Vi skriver mer imorgon! Heja Sverige!!
 
  
         

 
 
 
 

Väntar...

Hej! Maria här, nu har jag packat det sista till Malins land! Så nu är det bara att vänta tills dem kommer förbi kl 1 och hämtar upp mig!
Det är så jobbigt för min Blogg.se app på mobilen funkar inte så jag vet inte hur det kommer bli med uppdateringarna när vi e på landet, men appen ska nog börja funka igen snart, hoppas jag!
Det här är det 99 inlägget i bloggen!!! Och vi har bara haft den i lite mer än 1,5 månad!!
Ha det bra, så skriver jag mer sen! Hej då!


Sorry för dålig uppdatering

Hej! Sorry för dålig uppdatering idag... Jag har haft så mycket att göra. På förmiddagen klippte jag mig. Det blev lite kortare än vad jag tänkt mig, men det är ju sommarlov! Efter lunchen åkte jag ner på stan för att titta på bikinis. Efter 2,5 timmars letande köpte jag en. När jag kom hem provade jag att lägga mig på mage för att se om en metall sak på bikinin skulle skära in i bröstkorgen och göra ont och det gjorde den. Så nu vet jag inte om jag ska behålla den eller lämna tillbaka den... Typiskt...
Men imorgon åker jag till Malins land! Det ska bli så kul! Vi ska uppdatera så mycket vi kan och fixa headern!
Godnatt /Maria

Godmorgon!!!

Heeej nu har jag precis vaknat och gjort frukost som fick bli rostmackor med nutela och ett glas mjölk!!!!

Idag ska jag nog bara vara hemma och slappa och fortsätta packa inför sommarlovet!!!!
/Malin


Efterrätt och fotboll!

Hej! Nu sitter jag framför fotbollsmatchen mellan Holland-Tyskland medans jag äter glass och jordgubbar!!



Nymålade naglar

Hej! Malin och Maria här! Vi håller på att måla våra naglar i Usa flaggan. Men när Malin skulle skruva på locket på nagerlacket medans hon gjorde något med håret så råkade halva nagerlacket åka ut ur burken i Malins hår och hela hand, haha. Vi gick in i badrummet och försökte få bort allt nagerlack med aceton, kanske inte så smart, håret blev alldeles stripigt och blekt, ops. Allt är inte borta än men det ska någ försvinna innom en vecka, haha. 


Lyxlunch

Nu sitter vi och äter en lyxlunch (Mc donalds) eftersom det är Sommarlov, haha :P Efter lunchen ska vi fortsätta gå lite på stan och så! Hej då!


SOMMARLOV!!!!!

SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV
YHEEEEEEEE

haha nu har vi slutat skolan och har SOMMARLOV!!!!!!!!!!!


Ny design!

Hejsan! Som ni kanske ser så har vi bytt design! Men den är inte riktigt klar än. Nästa vecka när vi är på Malins land ska vi göra en ny header! Men vi säger inte hur den ska bli, haha, hemligt! Ha det bra!

Fikat!

Hej! Idag har vi städat i skolan och så vi slutade halv 12. Efter skolan gick jag hem och gjorde ingenting.
Klockan 2 åkte jag ner på söder till Chokladfabriken. Där mötte jag 2 kompisar och sedan fikade vi. Jag åt en tårtbit med choklad och hallonmouse och lite annat i. Den var jättegod! Sedan satt vi och pratade lite och nu är jag hemma! Ja det var hela min dag! Men ikväll ska jag fixa lite med bloggen, vi ska byta tema, och så ska jag kolla på fotboll, haha såklart :P Hej då /Maria


Lunch!!

Heeeeej!!! förlåt för att jag inte skrev något igår kväll men vårt internet slutade funka så jag kunde inte skriva något :(

Men nu har jag precis kommit hem från skolan och har precis gjort lunch som fick bli 4 mackor och en smothie :)!!! Ja det var nog allt så hej då /Malin


Morgondan!!!


Hej! Just nu ligger jag i soffan och kollar på Ukraina-Sverige! Ååå hoppas Sverige gör 2 mål nu de sista 15 min! Jag har legat i soffan hela kvällen med datorn i knät framför 2 fotbollsmatcher, haha :P

Men imorgon ska jag till skolan, fast vi har inga vanliga lektioner! Vi ska bara städa och tömma skåpen. Vi börjar 9.00 och slutar halv 12! Haha fett chill dag!
Efter skolan ska jag möta 2 kompisar och så ska vi gå och fika!! Det ska bli gott! :)

2 dagar kvar nu! Ha det bra /Maria :)

 

 


Tråååk och skola


Hejsan! Nu sitter vi på en varsin stol och tittar på Historien om 1 för tredje gången. Det är en en faktafilm om siffran 1.... den är sååå tråååkig...
Men det här är våran sista riktiga skoldag innan sommarlovet, och vi har mest tittat på film idag och haft lite lekar så det är ändå en ganska chill dag!

Vi skriver mer senare!! :D



Fotboll!!

¡Hola amigos! :P
Nu sitter jag i soffan och tittar på fotboll, Spanien-Italien. Jag hejar på Spanien, för jag är med i ett tips på pappas jobb, och jag har tippat 2-1 till Spanien. Men det stod 0-0 vid halvlek så det är inte så stor chans att Spanien gör 2 mål och Italien ett mål men det är inte omöjligt.
Om det blir 2-1 som jag tippat får jag 3 poäng men om Spanien vinner får jag 1 poäng. Men nu ska jag fortsätta titta! Ojj!! Nu gjorde visst Italien 1 mål!! Men jag orkar inte ändra siffrorna i texten, haha :P
¡Adios! / Maria


Äntligen hemma!!

Heeej kom precis hem från landet efter att ha suttit i bilen sedan kl halv två till typ tio över fem det var typ världens köer.
Men nu e jag hemma och ska snart äta mat i form av baguette och vatten melon :)
Sedan ska jag bara ta det lungt och titta på tv hela kvällen.
Och imorgon e det ju sista skoldagen för oss för på tisdag är det städning och på onsdag är det avslutning :)

Kram /Malin


Bilder från Studenten och Strömsholm!


Hej! Nu har jag kommit hem från Västerås.
Idag var jag, min kusin, min moster, mamma och Malin (min syster) på Strömsholm. Vi var där för att titta på hästtävlingar, titta på olika shower, shoppa och ha det skönt. Jag köpte bara godis remmar och glass men de delade ut gratis saker lite överallt. Jag fick några drickyoughurtar, godis och så vann jag 3 paket knäckebröd, haha :P För att få ett paket knäckebröd skulle man dra i ett rep och dra över 40 kilo och om man drog över 40 kilo fick man ett paket. Haha jag drog 3 gånger över 40 kilo så jag fick 3 paket knäckebröd, men ett gav jag bort.

När vi kom hem från Strömsholm gick jag, min kusin och min syster och spelade tennis men det fanns inget nät på tennisbanan men det gick bra ändå, haha. Sedan åt vi tacos och tårta (6 gången på 2 dagar), haha :P
Klockan 8 åkte vi hem från Västerås och nu sitter jag med datorn i knät medans jag tittar på fotboll/friidrott, haha växlar lite då och då :P   //Maria
   
Student bilder
    
  Stömsholm bilder                               
             
             
       
    
                                                    


Landet!!

Heeej sorry för dålig uppdatering igår:(
Igår efter skolan så åkte jag och min familj till landet :)
Så idag åkte vi in till Ica för att handla lördagsgodis mm sedan åt vi lunch på en thai restaurang.
Sedan när vi kom hem så städade jag och min lillebror våra rum inför sommaren sen åkte jag ner till kampingen och köpte en glass och något socker rör :) hahahah

Skriver mer ikväll /Malin<3



Studentfest!!


Hellooo!! Nu är jag i Västerås och har sett min kusin springa ut från skolan och sedan åkt iväg på ett flak!! Det är jätte varmt och soligt! :) Men nu är jag hemma och vi håller på att fixa maten
innan min kusin kommer hem från den 3 timmars långa turen på flaket. Sedan ska vi äta och fika! Mums! :D

Grattis Camilla på Studenten!!! <3

Jag lägger upp bilder från studenten på söndag när jag kommer hem ,för bilderna är på kameran!
Kramar från Maria



Rubrik!!!

Hej nu ligger jag i sängen och tittar på desperate housewives (beroende) haha efter det ska jag nog läsa lite svenska och sen ska jag titta på ett till avsnitt innan jag går och lägger mig :)

Imorgon är det ju skola som vanlig :( men Maria är ju på student så jag kommer vara ensam :( haha!!
Det var allt skriver mer i morgon
/Malin<3


Trött...


Hellooo!
 Nu ligger jag på sängen och årkar inte göra något annat än att bara slappa. Idag var det en vanlig skoldag...och nu är det bara måndag kvar för mig som är en riktig skoldag!! Imorgon ska jag ju fira min kusins student så då e jag ledig från skolan! :)
Ja det var allt jag hade att skriva!!

Hej då! /Maria

 


Aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Heeej är så glad nu!!! :) har precis köpt sesong 5 och 6 av desperate housewives aaaaa!!! Ska sitta och titta hela kvällen!!!! Jippi sååå glad :)!! <3

Kramar /Malin


Tårta och nytt i Garderoben

Det här köpte jag idag och nu ska jag äta tårta!! :D

Kram /Maria <3


Nationaldagen!



Idag har jag och Malin varit på stan och i Rålisparken. När vi stod i kön till att beställa lunch på Mc donalds kom Fredrik Rainfelt in med sina barn och 2 livvaket. De ställde sig precis brevid oss. Haha Malin kunde inte sluta titta :P Ja och hela förmiddagen gick vi och tittade i affärer, jag köpte inte så mycket, men jag lägger upp en bild på det lilla jag köpte lite senare. :D

Efter stan åkte jag och Malin till Rålis för där skulle det vara lite evenemang (stavning) eftersom det är Nationaldagen. Men det fanns inte så mycket att göra där. Man gick bara runt runt haha! Det var lite uppträdanden, olika små tält med reklam, en hoppborg, lite restauranger mm. Men efter att vi varit där i en halv timme gick vi och köpte glass!!!!

Skriver mer ikväll!! /Maria! <3

Bla bla bla...

Hej!!
Hej idag efter picknicken med skolan så gick jag hem och tittade på tv sedan åkte jag, mamma och pappa ner till någon kinesisk restaurang på söder och åt kvällsmat där, jag åt friterad kyckling GOTT!! Men nu sitter jag framför datorn med en jätte god smothie som snart e slut :(

Imorgon ska jag och Maria ner på stan och shoppa och så ska vi ära lunch där också!!!sedan ska vi till rålisparken, ska tydligen vara någon typ marknad eller något liknande med aktiviteter och så.

Kramar /Malin


Läsning...

Hej! Jag har precis duchat och pratat lite med min bästa kusin! Men nu ska jag ska läsa min bok som ska vara färdigläst till på fredag + att jag ska skriva en låång bokrecension som också ska vara klar då...
Men det här är nog den sista läxan vi har innan sommarlovet! :)
Nu är det bara 8 dagar kvar, vilket betyder att det är 5 skoldagar kvar men typ 3 av dem är städning och så!! Jippii! :D

/Maria :D
.


Min dag idag!


Hej! Jag tänkte berätta lite om vad jag har gjort idag. Som sagt så har jag varit vid Smedis, efter det åkte jag ner på stan med mamma. Först åkte vi till centralen för att köpa tåg biljetter till på fredag, då vi ska fira min kusins student!! Men när vi var där så var det 74 nr före oss, men vi väntade och efter typ 20 min var det våran tur.
Först så sa vi vart vi skulle åka och så, och att vi ville ha platsbiljetter. Hon som bokade var ny och visste inte så mycket, men hon bokade med platsbiljetter och så och allt var klart. Mamma frågade bara varför det inte gick att boka platsbiljetter på nätet och det visade sig att tåget var obokningsbart, så hon fick göra om hela beställningen. När allt var rätt på beställningen och 2 biljetter utskrivna slutade skrivaren fungera. Så hon fick vänta på att en annan kassa skulle bli ledig så hon kunde skriva ut den sista biljetten från den. Efter 1 timme fick vi våra biljetter! Yes!! :D
Efter centralen gick vi till Sergels Torg. Jag tittade på lite kläder och hittade ett linne och en kofta, men de fanns inte i min storlek, så klart... Och efter allt provande årkade jag inte leta i mer affärer efter dem. Men imorgon ska jag och Malin åka ner till stan och då ska jag leta efter rätt storlek! :D

Kram/ Maria


Piknick i smedis!!!

Hej nu sitter vi i smedis och ska snart börja äta våran lunch.
Vi hoppas på regn haha för vi har ett jätte stort paraply som vi ska sitta under då, haha :P

.


This or That...?



Smedis!!

Heeej!!
Jag har inte så mycket att berätta om så jag tänkte berätta lite om morgondagen.
Imorgon åker alla sjuorna till smedis för att ha picknik. Ska bli ganska kul jag har köpt en baguett och en brownie till mat, jag vet inte vad maria har köpt men jag antar att det är något liknande :)

Och snart e det ju sommar lov så här kommer en jätte rolig bild på mig och maria när vi hoppar i vattnet

Kram Malin!!


Marias vecka


Tacooo!!

Heeej!! Nu sitter jag i sängen och ska snart smälla i mig en stor talrik tacos :)
Lite senare ska jag börja plugga till ett matte prov som vi har tråååk:(
Ja det var allt hej då /Malin :)



Stan med mamma!!

Heeej!!
Idag var jag På stan med mamma och köpte ett nytt IPhone skal efter i som att min telefon har spruckit på hela baksidan och jag behövde något skal som skyddade på baksidan :) så jag köpte ett lila gummi skal!!
Till lunch åt jag och mamma Mcwraps!!
Sedan gick vi hem i regnat.
Men nu sitter jag och har lördags mys med tv-en :)

Ha det gött /Malin<3



Idag!


Hejsan alla! Idag har jag inte gjort så mycket. Det har spöregnat hela dan så jag har varit inne och gjort lite läxor, legat i soffan och tittat på Marathon och bara chillat, haha :D

Till middag åt jag fläskfie med bearnaise! Snart ska jag äta glass och spela kort med familjen, vi ska spela något som heter Bissmark :D

Hej då! /Maria


På landet!

Hejsan! Nu sittet jag i soffan framför tv:n på landet. Till middag åt jag en smarrig Mc wrapp! De är så goda, men jag har mc feast sås i istället för den som ingår för den såsen är mycket godare :) Men som sagt så sitter jag i soffan och ska titta på Let's dance finalen och äta godis!

Ha en bra fredag kväll!! /Maria
.


Cosmonova


Hejsan allihopa!!
Efter skolan åkte vi till Naturhustoriska Riksmuseet. Vi tittade på gamla antika varor... Nej så klart vi inte gjorde Haha :P
Vi tittade på coamonova på en film som hette Flying Monsters 3D, vi trodde det skulle vara action i den men gissa vad det var för slags film... EN FAKTA FILM.!!!.... Inte kul... inte kul... Så vi höll på att somna.
Men nu sitter vi och väntar på bussen i regnet... :(

Bye bye :D

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus