Kärleksdag i skolan!


Heej nu sitter vi och tittar på en film som vi egentligen skulle sett i aulan men det hade blivit en dubbel bokning så alla 7-or sitter i ETT jätte litet klassrum och tittar på en film med kärleks tema i.
Innan filmen satt alla tjejer i varje klass i en grupp och killarna i en annan och pratade om kärlek med lärarna haha. Alla tjejer och killar skulle komma på olika frågor om kärlek och sedan skulle vi svara på killarnas frågor och killarna skulle svara på våra. Det var kul att se vad killarna svarade :)

Kram Malin och Maria


Sammanfattning av min dag idag!


Hejsan svejsan alla!
Idag har det inte hänt så mycket, jag har varit i skolan och efter skolan åkte jag till min optiker för att kolla om jag behövde starkare linser men jag behövde inte byta styrka. :)
Idag i skolan har vi haft 2 redovisningar, Spanska planchen och Bron i Tekninken, sedan hade vi ett läxförhör på no:n och jag tror det gick bra!
Nu har jag kommit fram till att det bara är runt 4 hela riktiga skoldagar kvar! Jippi! De andra dagarna är det städning och så, nationaldagen, utflyktsdag och lite andra saker.
Nu på kvällen har jag haft en läx fri kväll så jag har tittat lite på fotboll och suttit framför datorn! :)

Skriver mer imorgon! /Maria


Roliga You-Tube klipp!


Om ni vill se på klippen och inte höra musiken i bakrunden gör då så här, bläddra längst ner på sidan och klicka på pause/play knappen på ipoden och då pausas musiken! :)


Sommar inspiration!!

Heeej här kommer lite sommar bilder!! bara 13 dagar kvar nu!!


Kram Malin<3

Lunch rast!!


Hejsan svejsan! Nu har vi lunch rast och jag och Malin sitter i No korridoren och gör klart våra ritningar på våra broar i Tekninken. Om en kvart börjar spanskan och på den ska vi fortsätta med våra plancher om oss själva. På plancherna ska man skriva vad man heter, bor, ålder, intressen, rita sitt rum och skriva vad alla saker ligger på för plats i rummet mm. Efter spanskan har vi matte och sedan slutar vi!! :)

Vi skriver mer senare!! Ha det bra! :D



Städat!!


Hej nu har jag äntligen städat mitt rum som har varit stökigt länge...
Efter att ha städat gjorde jag läxor Trååååk, men nu sitter jag bara och tittar på tv och äter frukt :)

Längtar så sjukt mycket till sommar lovet ska bli så kul!!! och det e bara 15 dagar kvar!!!
Skrever mer i morgon Kram Malin<3


Ritningar på bron....

Hellu!! Idag har jag varit i skolan hela dan till kl 4... Jag fick sådan huvudvärk de 3 sista lektionerna men jag var kvar i skolan ändå, jag har fortfarande huvudvärk trots alvedon men jag måste ändå göra lite läxor som vi har till på onsdag. Nu håller jag på med 3 olika ritningarna från olika vinklar på våran bron som jag och en annan kille i min klass har byggt på tekninken. Man ska göra ritningarna i en mindre skala och det mäste vara exakt samma avstånd mellan alla ritningar...så det är riktigt jobbigt, jag har fått börja om många gånger för att få allt att stämma...

Men nu är det bara 16 dagar kvar till sommarlovet om man räknar med idag!!! Jippi, längtar! :D

Ha en bra kväll!! /Maria
.


Godnatt!!

Hej!!!när jag kom hem från landet med Maria så gick jag och hela familjen ut och åt på indiskt, det var super gott!!
Men nu ska jag sova och sedan till skolan:(
Men som tur e är det snart SOMMARLOV!!!

Ha det bäst kram Malin<3


Stranden!!


Hellu alla! Nu ligger jag och Maria och solar efter att ha badat.
Ja nu finns det inget mer att skriva så här kommer några bilder från stranden!!




Solar!


Vattenballonger :P


Fika :D


Lite bilder från idag :)

 

 

 

 

 


Sommar :D

 


Hejsan! Idag har vi studsat, ätit, badat och nu sitter vi och äter jordgubbar med glass i stekande sol! Det var inte så varmt i vattnet, det var bara 15 grader...
Igår kväll när vi tittade på Let's dance så var det först jätte fint väder men helt plötsligt började det regna, åska och blixtra. Det blixtrade jätte mycket!!!
Ikväll ska vi äta ett halvt kilo godis medans vi tittar på Eurovision Song Contest!! Hoppas Sverige vinner!!
Men nu ska vi gå och studsa skriver mer senare kram / malin och maria

 

 

 


Hur kul kan man ha med ostbollar på tåget?


Svaret på frågan är JÄTTEKUL!! :D


Bilder från Turkiert del 2



Hhaah världens fulaste bild på mig

På väg hem från marknaden

Hotelet

Efterrätts bordet

Efterrätt

jag som kör ett jätte roligt spel med basketbollar

Från flygplatsen i sverige

SLUT

Mums-Mums och packning


Hejsan svejsan! :P
Nu äter jag mums-mums och skypar med Malin medans jag packar till heligen för jag ska till Malins land.
Det kommer bli jätte kul! Vi kommer studsa mycket, bada och sola. Men vi kommer slänga in lite inlägg från mobilerna där borta. Om det är någon fin solnedgång någon kväll så kommer vi kan fixa våran nya header. :D
Så vi får se om det blir någon ny header på söndag eller första veckan på sommarlovet! :)

Senare ska jag läsa alla 20 sidor i historia som vi har i läxa till imorgon och kl 9 ska jag kolla lite på Eurovision Song contest semifinal och se om Loreen går vidare till på lördag :)

Kram /Maria


...


heej förlåt för dålig uppdatering från min sida jag var så inne i desperate housewives igår att jag glömde skriva :(
Idag va jag i skolan som vanligt efter det så åkte jag hem och tittade på desperaet housewives haha och har gjort det ända tills nu och kommer antagligen fortsätta att titta hela kvällen med en stor skål popcorn!!
Om ni undrar så kommer del två av turkiet resan i morgon då jag lägger upp fler bilder från resan och på vad jag shoppade där:)
Ha det bäst /Malin<3

ÅÅÅÅÅÅÅ varför blir mina bilder alltid upp och ner

Nytt i Garderoben


Hejsan! Nu är jag hemma efter att ha varit på stan hela eftermiddagen,
Jag köpte ett par shorts, ett linne och ett par solglasögon (pilot)! Linnet fanns i vitt med blommor ned till, rosa och turkos. Jag köpte den rosa men jag tänkte även köpa den vita med blommor men den var gjord i poliester och den satt inte lika snyggt som den rosa som var i viskos. Men jag tyckte linnerna var så fina så om det kommer in någon annan färg som jag gillar ska jag köpa en till om inte flera!, haha :P

Ha det bra! /Maria <3





En video från studsmattan :D


 


Muffins bak! :D


Hejsan svejsan! Nu har vi precis bakat choklad muffins med lite andra ingredienser som hackad choklad, choklad sås, hallon, blåbär och Malin tog O'boy på några av sina, haha :P. Snart ska vi sätta oss och smaka på dem framför Desperate housewife!

Ha det bäst! /Maria och Malin



Glass :D


Nu har vi precis ätit lunch (makaronilåda) makaronerna var goda men skinka var inte så god. Men nu sitter vi i koridoren och äter glass :D


Godnatt

Hej nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen och titta på desperate housewives.
Idag har jag inte gjort mycket varit i skolan och haft tråkigt efter skolan åkte jag och Maria och köpte en Mc wrapp, dom e såååå goda!!

Puss och kram skumbanan /Malin



Pluggar...

Nu sitter jag och läser en Engelska bok + svarar på frågor om den. Man ska ha läst klart boken till på torsdag och svarat på alla frågor... Jag har ca 30 sidor kvar men när jag läst ut boken måste jag repetera vad som hände i början av boken, för på torsdag eller nästa vecka ska vi ha ett "bokprat".

Om typ 2 veckor ska vi ha matteprov på algebra (ekvationer och uttryck)...det är så jobbigt och jag förstår typ bara hälften av allt...så jag måste plugga till det nästa vecka... Men sedan har vi inga fler prov innan sommarlovet!!! :D

Ha det bäst! /Maria


Bilder från Turkiet del 1


Hej!! Jag kom hem från Turkiet i går men jag orkade inte fixa med alla bilder då men här kommer lite bilder från Turkiet :)
 

Flygplatsen i Turkiet


Hotell lobbyn (stavning)


Marknaden



Hhaah jag som hoppar från pappas axlar



Jag sitter i den blå ruchelkanan (stavning)


Stranden





Jag lägger ut en del 2 i morgon
Ha det bäst kram Malin<3


Ny design:D


Hej!
Idag har jag och Malin varit nere i Rålis och ätit lunch, efter lunchen solade vi lite och tog kort. När vi kom hem fixade vi lite med bloggen och sedan gick vi ut på gården. Där kastade vi en påse fylld med vatten till varandra, det var meningen att den skulle gå sönder när vi kastade den och det gjorde den, haha :P det var typ bara jag som fick vatten på mig :P
Som ni kanske ser så har vi bytt design och header. Men vi ska byta header igen när jag är på Malins land i början av sommarlovet, då ska vi ta en bild när vi sitter på en brygga i solnedgången! :D Det kommer bli en cool header! Haha! :P Kramar från Maria!

Här är några bilder från idag!



Mys i Rålis! :D

Hejsan! Nu sitter vi på en filt i rålis och vi har precis ätit lunch. Solen steker och det är jätte varmt. :D
Till lunch köpte vi en mcwrapp, den var jätte God! Med mc donalds appen fick man en gratis mc fluffuy marängswiss så vi tog en varsin sån! Sedan köpte vi jordgubbar och vindruvor också.
Nu håller vi på och kastar vindruvor i varandras munnar, haha :) Sedan ska vi sola och forsätta äta jordgubbar och vindruvor! <3

.


Hemma efter paddlingen

Hej! Nu är jag hemma från paddlingen :)
Det var kul att paddla men det var ingen höjdare att sova i tält. Det var jätte kallt på nätterna och sten hårt underlag för jag hade ett dåligt liggunderlag... det hjälpte inte att sätta på sig mjukisbyxor och fleace tröjor (stavning?)... Men allt annat var kul och dagarna var jätte varma särskillt idag. Jag har till och med bränt mig lite:P <3 /Maria

Här är lite bilder...

 


Torsdagsmys med godis och kort i tältet :D

 

  
Första stället vi tältade på, det gick lösa får där, haha :P

 

 



2 dagars uppehåll...

Hej! Snart ska vi åka till stället där vi ska tälta och paddla :) som sagt så kommer jag vara borta till på lördag. Vilket betyder att det inte kommer bli några inlägg till på lördag för jag tar inte med mobilen dit och Malin är ju bortrest.

Hörs senare! :D


Efterrätt

Just nu sitter jag och äter jordgubbar och glass :)



Packning

Hej! Idag har jag varit i skolan... Jag hade spanska prov, jag tror det gick bra, kommer nog ha några slarvfel men, men. Juste sedan ha jag chattat lite med Malin på facebook. De hade fått internett på hotellet. Ååå längtar tills hon kommer till hem.
Nu håller jag på att packa, för imorgon ska vi åka någonstans och sova i tält i 3 dagar + paddla med våra kompisar :)
Jag kommer inte kunna skriva något på torsdag och fredag då jag inte är hemma för mobilen kommer vara utladdad och jag tar inte med mig datorn... Men Malin kanske kan skriva något inlägg från Turkiet eftersom de hade fått internett :D Men nu ska jag fortsätta packa :) Hej då!



Ännu en dag närmare sommarlovet!

Nu är det ännu en dag mindre till Sommarlovet. Ååå vad jag vill att det ska bli sommarlov! Det är 29 dagar kvar idag, Haha jag räknar ner :)
Nu går tiden så långsamt förut gick den så fort... men det är väll för jag räknar ner :P
Sedan när det är sommarlov får man ångest över att skolan ska börja igen... Kan det inte bara vara sommarlov hela hösten.
Och nästa år börjar jag 8:an, ush alla säger att det är det jobbigaste året på hela högstadiet...vi får se om det stämmer. :D Men nu ska jag inte tänka på nästa termin utan på sommarlovet!!! Haha :P

<3
.


Hemma från friidrottsdagen

Hejsan!
Nu är jag hemma från idrottsdagen. Det var inte så kul men det var roligare än att sitta i en skolbänk och bara läsa. Det var 6 grenar som man skulle göra. Det var höjdhopp, längdhopp, stöta kula, kast med liten boll, 60 m och 800 m.  På längdhoppet hoppade jag 3,40 m och jag sprang på ca 10 sek 60 m... haha :P

Kl 2 ska jag till tandläkaren och dem ska spänna tandställningen...hoppas det är sista gången idag som dem spänner den. Nu har jag haft tandställningen i ca 7 månader om inte mer.
 
Skriver mer ikväll. :) /Maria



Jag hade ingen bild från idag så det fick bli den här från Thiland för 3 år sen. Ååå längtar till att åka utomlands. Vi ska kolla på resa till Västindien (Florida, Bahamas) i sommar och om vi hittar någon bra resa så ska vi åka på den resan på jullovet i typ 2 veckor! :D


Snart friidrottsdag...

Hej! Nu har jag precis ätit lite frukost. Jag gick upp kl 6 för jag ska möta My vid t-centralen typ halv 8 och sedan ska vi åka till idrottsplatsen. Skriver mer när jag kommer hem :)


Läxor...

Hejsan! Nu sitter jag och gör läxor...
Jag kommer nog inte hinna skriva ett inlägg till idag för jag har så mycket läxor... Men imorgon skriver jag om friidrottsdagen :D


Hemma

Hejsan!

Nu är jag hemma efter tennisen. Eller jag har redan varit hemma i 1 och en halv timme :P
Det gick bra på tennisen, mycket bättre än förra gången.

Imorgon är det skola...ååå är verkligen inte sugen på att gå till skolan imorgon. Det är en vanlig dag imorgon men på tisdag är det idrottsdag... då börjar vi 8.30 och slutar 11. Haha fett skönt 2 och en halv timme!
Jag hatar verkligen friidrottsdagar...har så dålig kondis, jag får håll efter typ 100 m... :(

Nu ska jag fortsätta plugga lite till Spanska provet...

Ha det bäst! :D




Hade ingen annan bild så det fick bli den här från förra våren, då jag och Malin var och tog kort vid Stadshuset.


Landet

Nu sitter jag i en stol på altanen och solar. Jag har precis varit och hoppat på studsmattan och innan det har jag pluggat lite till spanska provet på onsdag.
Vi ska åka hem vid kl 1 idag för att vara med på någon gårdsfest hemma i stan och efter det ska jag på tennis. Men nu ska jag fortsätta sola och kanske plugga lite till...

Hej då! :D /Maria


Godistime :P


Jag klarade det!!

Hejsan:) Nu sitter jag på bussen påväg till landet... För ca en halvtimme kom jag hem från märkestagningen. Jag fick medalj!! Alla 5 som var med från våran grupp fick medalj! :) Dommarna var snälla men det var en som var hård.
Precis när jag skulle gå hemifrån till märkestagningen ställde jag mig på händer i vardagsrummet och få fick jag tillbaka min nackspärr...så var lite orolig om jag skulle kunna vara med, men det gick bra. :D

Skriver mer ikväll eller imorgon :)

/Maria :)


Chill...

Hej! Som sagt så är Malin i Turkiet så hon kan inte blogga på en vecka så det blir jag spm får göra det :)
Jag har nästan legat i sängen hela förmiddagen (är ensam hemma). Gick upp och duschade och gjorde iordning mig men gick och la mig igen :P haha
Om ett litet tag ska jag göra lunch och om ca 1 timme ska jag möta My vid Fridhemsplan för att sen åka till märkestagningen.

Ha en bra dag! <3


TURKIET!!!!!

Hej gick upp för en halvtimme sen, taxin kommer kvart över fem och sen åker jag!!!! ;)
Hej då ha det så bra i Sverige kram Malin<3


Hej då

Hej imorgon åker jag till Turkiet, måste gå upp kl halv fem för planet går typ kl åtta:) tror att jag har packat allt nu:)
Men just nu sitter jag och äter chips och tittar på tv;)
Kommer inte kunna skriva några inlägg när jag är i Turkiet men när jag kommer hem så ska jag göra ett maffigt inlägg med massa bilder:)
Hej dåå Kram MALIN<3


Fredagsmys :)

Heej! Nu sitter jag i soffan med en stor chips påse och tittar på hockey.
Imorgon ska jag och My åka till märkestagningen. Hoppas jag lyckas få medalj:D Malin följer inte med efter som hon ska utomlands i en vecka... Ååå jag vill också utomlands!
Efter märkestagningen ska jag och min lillasyster ta bussen till landet där mamma och pappa redan är då.
Oooooj nu gjorde Sverige Måååål!!!!!! Måste forsätta titta :) Kram från Maria <3


Smoothie,Packning och tv!!

Hej nu sitter jag och dricker smoothie framför dator och tv ;)
Och snart ska packa lite till<3
Imorgon ska vi till tekniska museet, vi ska ara där kl 9.15 så jag och maria ska mötas kl typ kl hal nio efter det ska jag hem och fortsätta packa :)
Men nu ska jag titta på lets dance så jag skriver mer imorgon Kram Malin<3
Hhaha up och ner igen :)

Naprapat

Hejsan!

Idag har det varit en tråkig dag... På morgonen innan skolan var jag hos min naprapat för jag hade fått nackspärr efter gympa uppvisningen + att jag skulle kolla min rygg.
När jag kom dit skulle jag lägga mig på en liten säng. Det första hon gjorde var att knäck min nacke och rygg så spänningarna gick bort. Jag var lite sne åt vänster sida med efter hon knäckde ryggen var jag rak sa hon,haha :P
Sedan fick jag världens thimassage haha. Jag stod knappt ut, efter massagen la hon på något som heter linnement (stavning) och det började bränna på ryggen :O

Kram Maria! <3


Trååååk

Nu sitter vi och tittar på film fast vi skulle ha håltimme:( filmen är jätte tråkig och lång, vi har redan suttit och tittat i typ 1 timme och en kvart och ska ska se typ en timme till :o
Efter filmen har vi engelska sen slutar vi :)
Vi skriver mer i kväll kram Malin och Maria<3


Operationdagsverke

Hejsan! Nu åker vi runt och försöker få lite pengar i bössan men det går inte så bra... Först var vi i Kista galleria och åt lunch men vi åkte där ifrån efter lunchen för alla bara gick förbi. På en och en halv timme hade vi fått ihop 11 kr....
Efter Kista åkte vi till ett sjukhus och stod där ett tag och då fick vi lite mer pengar. Nu åker vi runt i tunnelbanan och står på perongerna och försöker samla in lite pengar. Hahha vi hr bara fått in ca 70 kr på 3 timmar och man skulle försöka få ihop 250 kr var...alltså 500 kr tillsammans. :P


Uppvisning :)

Hej :) sorry för att vi inte uppdaterat något idag. :(
Men idag har jag varit i skolan. Vi hade höjdhopp på gympan i skolan, jag hoppade 1,25 haha:P När vi slutat hämtate jag och Malin ut en insamlingbössa som vi ska gå runt med imorgon och samla in pengar till skolor i andra länder (orerationdagsverke). Vi ska åka till Kista galleria och gå runt där och shoppa samtidigt :) men jag betättar mer om det imorgon.
På klällen idag var det uppvisning på gymnastiken. Det gick bra, jag hamnade på fötter när vi gjorde frivolt :D På lördag är det märkestagning vilket betyder att man ska göra olika obligatoriska saker på plint, trampett och matta + extra saker för att få mer poäng. Om man klarar alla grenar får man en medalj. Jag är lite orolig för jag klarar bara ibland att göra ett obligatoriskt moment så får se hur det går...

Kram/ Maria


Gymnastik!!

Hej kom precis hem från gymnastiken och nu när jag har duchat ska jag ät tre jätte goda ägg och kaviar mackor,typ bara jag i hela världen som gillar kaviar haha.

I morgon e det ju operation dagsverke, ska faktiskt bli jätte kul. Jag och Maria ska åka till kista och äta kyckling kebab och gå i lite affärer när vi endå är där, och gå runt med bössan så klart.

Skriver mer i morgon kram Malin<3

Bilden blev vist upp och ner haha <3

Hockey!! :D

Just nu sitter jag och tittar på ishockey!! Det är så himla kul!! Sverige leder med 4-0 efter 11 min spelade av första halvlek. Det är inte klokt. När de hade gjort ett mål så gjorde de ett till efter 5 sek. Sverige kommer säkert vinna med 10-0 haha :D Go Sverige!!!!!!!!! :)

/ Maria :)


smoothie <3

Hej nu har jag precis gjort en jätte god smoothie med hallon och blåbär (mums) Så nu ska jag sätta mig framför tv-en och dricka upp den haha :)

Ha det bäst /Malin <3

Träningsskor

 

Hej! :D
 Idag har jag varit i skolan som vanligt. Sedan efter skolan mötte
 jag mamma vid Fridhemsplan. Vi åkte till en Adidas Outlet för jag behövde ett par nya utegympaskor.
    Efter 1 och en halv timme hade jag bestämt mig för ett par. :P

Då var klockan runt halv 7 så vi stannade och åt på SubWay.        Jag tog en stor macka med tariaki kyckling och curry sås som vanligt. 
         Nu sitter jag framför datorn och ska titta på hockey snart. 

  Ha det bra! /Maria :D

 

 


Packning!!

Hej har precis börjat packa till på lördag då jag åker till Turkiet med familjen, ska verkligen bli jätte kul (längtar)Kommer tyvärr inte kunna skriva något under den veckan men när jag kommer tillbaks ska jag göra ett inlägg och lägga ut många bilder från resan :)

I morgon ska jag my och maria gå på gymnastiken som vanligt, fast i morgon är det typ sista lektionen på terminen så alla föräldrar kommer komma och titta på träningen och friståendet.

På onsdag är det operation dagsverke vilket inebär att man går runt med en bössa och tigg
er pengar, Pengarna kommer gå till att rusta upp skolor i central America.
Jag och Maria har tänkt att åka till kista och gå med bössan där :)

Skriver mer i morgon Kram Malin <3


Rast :)

Hej! Nu sitter vi och äter äpple medans vi väntar på att matten ska börja...


6 snygga bikinisar



1. Bikini från Hm. Finns i andra färger som vitt och turkos. Överdelen kostar 129 kr och underdelen kostar 99 kr.

2. Bikini från Hm. Finns även i vitt. Överdelen kostar 129 kr och underdelen kostar 99 kr.

3. Bikini från Hm. Finns även i färgerna, beige mönstrad, marin blå och orange. Överdelen kostar 129 kr och underdelen kostar 99 kr.

4. Bikini från Gina Tricot. Överdelen kostar 99 kr och underdelen kostar 79 kr.

5. Bikini från Hollister. Finns i vit, ljus blå, orange, grön, röd och ljusgrön. Överdelen kostar 26 euro (ungefär 230 kr) och underdelen kostar lika mycket.

6. Bikini från Hm. Finns också i mörkblå och rosa mönstrad. Överdelen kostar 129 kr och underdelen kostar 99 kr.

Tennis :)

Hej! Idag har vi varit vid stadshuset och tagit kort till våran nya header!!:)
Som ni ser så har vi gjort en ny header!! Hoppas ni gillar den :)

Nu ska vi spela något på X-box som Malin visst tycker är jätte kul:P haha
Men x-boxet verkar inte funka...
Om typ en halvtimme ska vi på tennis!! Jippi:) Men vi skriver ett till inlägg ikväll.

Ha det bra!


:)

Hej!! Har inte gjort så mycket idag var ute på stan med manmma och lämnaden tillbak ett par jeans och köpte en bikini, orkar inte lägga ut ågon bild ;)
sedan har jag bara tittat på tv hela dan...haha
Imorgon ska jag och maria försöka fixa en header till bloggen och kanske fixa något snyggt tema, efter det ska vi på tennisen...sista gången för mig :(
Orkar inte skriva mer :)
kram Malin <3

Studsmattor och Ikea :)

Hej! Idag på förmiddagen har jag varit och provhoppat studsmattor i Arninge någonstans.
Det var jätte kul för vi beställde en stor oval studsmatta som vi ska ha på landet. Den kommer användas mycket, hahaha :P
Till lunch åt jag på Max...ville äta på Donken men de andra ville inte det... Jag provade någon hamburgare med kyckling och så trodde jag det var vitlökssås på med det var någon jätte äklig pepparsås...:(

Senare på eftermiddagen åkte jag och Mamma till Ikea för att köpa lite saker till mitt rum på landet. Vi köpte en papperskorg, en hylla, en rullgardin och massa småsaker som godis, chokladbollar, galgar mm.  Jag hittade ingen spegel som jag ville ha, så får leta vidare.

Lite om mårgondan. Imorgon ska jag vara med Malin. Vi ska gå till stadshuset och ta lite kort och sedan försöka fixa en header. Haha bloggen behöver verkligen en header. :) Senare på eftermiddagen ska vi på tennis!! :)

Men nu ska jag titta på Smartare än en femte klassare eller på Is hockey och äta godis, haha har inget roligare för mig :P

Kram / Maria


Fredagsmys!!

Nu är det snart dags för fredagsmys framför lets dance, som egentligen gick i går men vi spelade in det ;)
Idag har det varit os-dgaen som vi redan skrivit om tidigare idag, den som van 3,3 km loppet sprang på 13 min, HUR KAN MAN jag och maria gick runt på typ 35 min haha bäst asså. Klassen som van fick en stor pokal som kommer fyllas med godis (avis) :(
Vår klass kom typ på fjärde plats (av 6 klasser) hahah vi var inte så bra....
Skriver mer i mårgon kram Malin <3


Os dagen

Hej! Nu har vi precis kommit in från aktiviteterna utomhus vi hoppade 1,70m och 2.10m på längdhoppet.
Men nu äter vi lunch!!!
Efter lunch fortsätter aktiviteterna tex frågesport, löpning och lite anat;) <3


OS-dagen imorgon :)

  Hejsan svejasn! Haha :P

Malin har ju redan berättat vad vi har gjort idag. Haha :P Så jag berättar om morgon dagen.
Imorgon är det "OS-dagen". I skolan har vi hållt på med temat Antiken... jätte tråkigt... därför ska vi ha en OS dag. På "OS-dagen" tävlar hela klassen mot de andra 7:orna i olika grenar som t.ex. 60 m, dragkap, frisbee, kasta kula, springa 3,3 km och lite olika stationer i klassrummen. Haha jag och Malin kommer gå de där 3,3 kilomertrarna :P 
Alla ska ha med sig matsäck och jag och Malin har köpt en bagett och en brownie som vi ska äta :) Hoppas det blir bra väder så man kan äta utomhus.

Kram/ Maria <3


Tja!!

Hej idag var jag i skolan som vanligt :( när vi slutade åkte jag ner på stan med mamma och hanlade två tröjor en grå t-shirt med något tryck på och en vit t-shirt me något mönster i, båda tröjorna är köpta från hm ;)
I mårgon ska vi ha typ OS hela dan vi ska typ springa TRE OCH EN HALV JÄVLA KILOMETER :O, 60 meter, dragkamp och lite andra grenar:) skriver mer om OS i mårgon och hur diet gick för mig att springa dom där 3 kilometrarna;)
Kram Mlain <3



Hej hopp!!

Hej!! kom precis hem från gymnastiken med my, ska snart trycka i mig en stor god glass :)
Idag var hela klassen på medelhavsmuseet, inte så kul :) jag my, julia och camilla åte buss (road tripp haha!) men vi kom lite tidigt så vi gick och köpte glass!
När vi var framme blev vi guidade i genom museet (boaring) i slutet av rundturen fick två personer i klassen klä ut sig haha!!

Kram Malin <3

Sjuk...

Hej! Idag gick jag i skolan fram till lunch pga att jag är sjuk. Egentligen skulle jag inte gå till skolan alls men jag var tvungen att vara med på en lektion och hämta lite böcker. Men på den lektionen som var viktig att jag var med på så gjorde vi inte det jag trodde vi skulle göra... så igentligen kunde jag varit hemma hela dan...
Men stackars Malin, för vi skulle till ett museum på eftermiddagen och hon var rädd att få åka själv dit eftersom jag inte var där, men det löste sig haha :P

Ja, så hela eftermiddagen har jag legat i sängen och haft tråkigt. Men snart ska jag äta pannkakor och till efterrätt en magnum glass!! :D

Kram/ Maria <3


VALBORG!!!


Här är några bilder från valborg igår, som jag tillbringade på landet med mina kompisar!!<3
Stolt fotograf av alla bilder!! :) haha /kram Malin <3

Maria <3

Hej jag heter Maria och har den här bloggen tillsammans med Malin som ni kanske märkt :)
Jag är 14 år och bor på Kungsholmen. På dagarna går jag i skolan, i samma klass som Malin, och på fritiden gillar jag att shoppa, vara med kompisar, spela tennis med Malin, träna gymnastik med Malin och en annan tjej som heter My mm.
Hoppas du gillar bloggen och att du vill fortsätta läsa den :)

<3


Malin <3

Hej! jag heter Malin jag är 14 år och bor i stockholm. På fritiden gillar jag att shoppa och vara med kompisar jag går på två aktiviteter med Maria gymnastik och tennis.
Jag och Maria driver denna blogg tillsamans, i bloggen kommer vi skriva om våran vardag och shopping mm!!
Följ bloggen!!<3 /Malin <3


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus